4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
- Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Hoi allemaal,
Zoals ik eerder aangaf probeer ik steeds meer over te gaan op vegetarisch of veganistisch eten.
Maar wat me opvalt is dat je zo erg moet opletten voor tekorten. Bv meest kaas vervangende plakken bevatten geen Calcium.
Zo ook voor kwark vervangers en melk vervangers.
Hoe doen jullie dat?
Calcium supplementen slikken?
Hoor het graag
Groet
Ik doe het niet, ben juist weer melk gaan drinken op dokters advies.
ik drink weinig melk, vanwege het chlorestorol, maar ik eet wel elke dag een bak muesli met magere kwark. Dat is een heel geknaag moet ik zeggen, maar nu ik er aan gewend ben, vind ik het wel eetbaar. Verder drink ik havermelk, wat ik verrassend lekker blijk te vinden en eet ik nog 1 boterham per dag met kaas.
Als een bepaalde eetstijl lijdt tot te korten, is het in mijn ogen geen goede leefstijl…
Ik eet 2 keer in de week zonder dierlijk eiwit, 3 keer mager vlees , ei of kaas ( dat laatste zeer zelden) en 2 x vis .
Een dieet wat me oplevert wat me prima bevalt
Bevat je havermelk Calcium?
Eigenaar: Mindbogglingmedia.com
Mail: info@mindbogglingmedia.com