-
AuteurBerichten
-
5 februari 2021 om 08:53 #164834
Anoniem
InactiefAangezien ik aardig op weg ben vega te eten was ik benieuwd of iemand ervaring heeft met Barista havermelk?
Heb nl gewone soya melk geprobeerd in de cappuccino, maar dat was het niet echt.
Alle reacties welkom
5 februari 2021 om 12:50 #164835Irene
ModeratorIk drink geen melk in de koffie, dus daar heb ik geen ervaring mee. We hebben wel al havermelk geprobeerd in plaats van sojamelk en dat is beter.
5 februari 2021 om 19:03 #164839Rowena razende reporter
DeelnemerEen vriendin van mij gebruikt havermelk Barristo, die schijnt het goed te doen.
Ik ben havermelk wel lekker gaan vinden8 februari 2021 om 13:06 #164862Anoniem
InactiefIk ga het binnenkort kopen. Laat dan weten hoe het was
9 februari 2021 om 08:19 #164877Felice Veenman
Sleutelbeheerderoke ! ik warm gewone havermelk op en doe er dan havermout in en dat is in deze tijden een heerlijk ontbijt!
Overigens:ik kan hier in A nauwelijks die Barista krijgen10 februari 2021 om 08:18 #164886Anoniem
InactiefOhhh raar Felice!
Hier bij de 2 grote in ons winkelcentrum wel.
10 februari 2021 om 17:15 #164889Felice Veenman
Sleutelbeheerderdan bof je @Female1 ! weet je wat ook lekker is? Havermelk met anijs!
11 februari 2021 om 16:40 #165023Anoniem
InactiefKlinkt ook lekker @Felice!
11 februari 2021 om 16:40 #165026Anoniem
InactiefBij die ene supermarkt is het in de aanbieding. 99 eurocent voor 750 ml
12 februari 2021 om 07:45 #165032Felice Veenman
Sleutelbeheerderdat is goekoop ! Havermelk is behoorlij aan de prijs.
Wij hebben nu ook rijstmelk uitgeprobeerd. Minder lekker en ik denk dat de footprint groter is: rijst is redleijk vervuilend om te verbouwen12 februari 2021 om 08:06 #165033Anoniem
Inactief@Felice, we hebben de havermelk gister gebruikt voor de cappuccino.
Hij was zeker lekkerder dan soya melk.
Was naar mijn idee zoeter dan gewone melk. Maar de cappuccino smaakte veel sterker.
Dus moet misschien nog het eea veranderen in de verhoudingen.25 februari 2021 om 18:32 #165708Felice Veenman
Sleutelbeheerderik heb nu ook de barissta havermelk te pakken gekregen, maar ik zie weinig verschil met de gewone havermelk. manlief vindt havermelk in het geheel niet lekker…
6 maart 2021 om 10:18 #165827Anoniem
InactiefIk gebruik meestal amandelmelk wanneer ik havermout maak en er chocomel van maken is ook lekker. Gebruik de niet gezoete… maar gebruik geen melk in de koffie dus weet niet hoe dat smaakt.
Maar haverchocolademelk vind ik goed….die gebruikte ik deze winter wel eens.
Soja vind ik niet te pruimen en haal ik niet in huis ook omdat 1 persoon soja niet verdraagd.6 maart 2021 om 18:17 #165834Felice Veenman
Sleutelbeheerderhet wordt duidelijk : soja melk heeft niet onze voorkeur
ik at vanmorgen nog een heerlijk bordje havermout met havermelk7 maart 2021 om 20:39 #165850Anoniem
Inactief@Marith, ik ben allergisch voor amandelen.
Dus die valt af.Havermelk met havermout doe ik ook @felice
Eigenlijk vind ik cappuccino met echte melk nog steeds het lekkerst.
Anders vind ik de koffie te sterk. Slapper is lastig want dan geeft de machine geen crema laag.16 maart 2021 om 16:37 #166373Felice Veenman
Sleutelbeheerderik denk dat het belangrijk is,dat we allemaal met mate vlees eten en met mate zuivel gebruiken. Dus als je voor alles havermelk gebruikt alleen voor je koffie niet, ben je in mijn boek goed bezig
17 maart 2021 om 08:05 #166378Anoniem
InactiefDank je! @Felice
18 maart 2021 om 07:50 #166393Felice Veenman
Sleutelbeheerder@Female1 ik heb laatst een soort van haver yoghurt geprobeeerd, de eerste keer vond ik het wel lekker, maar tegen de tijd dat ik het pak ophad ( zo’n drie dagen) stond het spul me eerlijk gezegd tegen
18 maart 2021 om 07:55 #166394Anoniem
Inactief@Felice, ik eet eigenlijk alleen soya yoghurt gewoon van de super en soya kwark van een bepaald merk omdat er anders geen calcium in zit. Vind ik beide te doen. Allebei ongezoet overigens.
Haveryoghurt wil ik ook nog proberen. Maar als ik het goed begrijp moet je alles in 1x opgebruiken24 maart 2021 om 15:58 #166487Felice Veenman
Sleutelbeheerdernee hoor @Female1 , ik heb die yoghurt ook in een paar dagen op gemaakt. Het is wel te eten, maar het is eerder een soort vla dan yoghurt. NIet te vergelijken met lekkere Griekse yoghurt ! die ik gisteren gewoon weer eens een keertje heb gegeten! Wat ik zeg: alles mag maar met mate
25 maart 2021 om 07:44 #166493Anoniem
InactiefDus dan zitten
er veel suikers in @Felice? -
AuteurBerichten
- Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.