21 berichten aan het bekijken - 1 tot 21 (van in totaal 21)
  • Auteur
    Berichten
  • #164834
    Anoniem
    Inactief

    Aangezien ik aardig op weg ben vega te eten was ik benieuwd of iemand ervaring heeft met Barista havermelk?

    Heb nl gewone soya melk geprobeerd in de cappuccino, maar dat was het niet echt.

    Alle reacties welkom

    #164835
    Irene
    Moderator

    Ik drink geen melk in de koffie, dus daar heb ik geen ervaring mee. We hebben wel al havermelk geprobeerd in plaats van sojamelk en dat is beter.

    #164839

    Een vriendin van mij gebruikt havermelk Barristo, die schijnt het goed te doen.
    Ik ben havermelk wel lekker gaan vinden

    #164862
    Anoniem
    Inactief

    Ik ga het binnenkort kopen. Laat dan weten hoe het was ;-)

    #164877
    Felice Veenman
    Sleutelbeheerder

    oke ! ik warm gewone havermelk op en doe er dan havermout in en dat is in deze tijden een heerlijk ontbijt!
    Overigens:ik kan hier in A nauwelijks die Barista krijgen

    #164886
    Anoniem
    Inactief

    Ohhh raar Felice! :scratch:

    Hier bij de 2 grote in ons winkelcentrum wel.

    #164889
    Felice Veenman
    Sleutelbeheerder

    dan bof je @Female1 ! weet je wat ook lekker is? Havermelk met anijs!

    #165023
    Anoniem
    Inactief

    Klinkt ook lekker @Felice! :good:

    #165026
    Anoniem
    Inactief

    Bij die ene supermarkt is het in de aanbieding. 99 eurocent voor 750 ml

    #165032
    Felice Veenman
    Sleutelbeheerder

    dat is goekoop ! Havermelk is behoorlij aan de prijs.
    Wij hebben nu ook rijstmelk uitgeprobeerd. Minder lekker en ik denk dat de footprint groter is: rijst is redleijk vervuilend om te verbouwen

    #165033
    Anoniem
    Inactief

    @Felice, we hebben de havermelk gister gebruikt voor de cappuccino.
    Hij was zeker lekkerder dan soya melk.
    Was naar mijn idee zoeter dan gewone melk. Maar de cappuccino smaakte veel sterker.
    Dus moet misschien nog het eea veranderen in de verhoudingen.

    #165708
    Felice Veenman
    Sleutelbeheerder

    ik heb nu ook de barissta havermelk te pakken gekregen, maar ik zie weinig verschil met de gewone havermelk. manlief vindt havermelk in het geheel niet lekker…

    #165827
    Anoniem
    Inactief

    Ik gebruik meestal amandelmelk wanneer ik havermout maak en er chocomel van maken is ook lekker. Gebruik de niet gezoete… maar gebruik geen melk in de koffie dus weet niet hoe dat smaakt.
    Maar haverchocolademelk vind ik goed….die gebruikte ik deze winter wel eens.
    Soja vind ik niet te pruimen en haal ik niet in huis ook omdat 1 persoon soja niet verdraagd.

    #165834
    Felice Veenman
    Sleutelbeheerder

    het wordt duidelijk : soja melk heeft niet onze voorkeur
    ik at vanmorgen nog een heerlijk bordje havermout met havermelk :good:

    #165850
    Anoniem
    Inactief

    @Marith, ik ben allergisch voor amandelen.
    Dus die valt af.

    Havermelk met havermout doe ik ook @felice

    Eigenlijk vind ik cappuccino met echte melk nog steeds het lekkerst.
    Anders vind ik de koffie te sterk. Slapper is lastig want dan geeft de machine geen crema laag.

    #166373
    Felice Veenman
    Sleutelbeheerder

    ik denk dat het belangrijk is,dat we allemaal met mate vlees eten en met mate zuivel gebruiken. Dus als je voor alles havermelk gebruikt alleen voor je koffie niet, ben je in mijn boek goed bezig

    #166378
    Anoniem
    Inactief

    Dank je! @Felice

    #166393
    Felice Veenman
    Sleutelbeheerder

    @Female1 ik heb laatst een soort van haver yoghurt geprobeeerd, de eerste keer vond ik het wel lekker, maar tegen de tijd dat ik het pak ophad ( zo’n drie dagen) stond het spul me eerlijk gezegd tegen

    #166394
    Anoniem
    Inactief

    @Felice, ik eet eigenlijk alleen soya yoghurt gewoon van de super en soya kwark van een bepaald merk omdat er anders geen calcium in zit. Vind ik beide te doen. Allebei ongezoet overigens.
    Haveryoghurt wil ik ook nog proberen. Maar als ik het goed begrijp moet je alles in 1x opgebruiken :scratch:

    #166487
    Felice Veenman
    Sleutelbeheerder

    nee hoor @Female1 , ik heb die yoghurt ook in een paar dagen op gemaakt. Het is wel te eten, maar het is eerder een soort vla dan yoghurt. NIet te vergelijken met lekkere Griekse yoghurt ! die ik gisteren gewoon weer eens een keertje heb gegeten! Wat ik zeg: alles mag maar met mate

    #166493
    Anoniem
    Inactief

    Dus dan zitten
    er veel suikers in @Felice?

21 berichten aan het bekijken - 1 tot 21 (van in totaal 21)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.