Britney geeft voorsmaakje van eigen lingerielijn

Deze herfst lanceert Britney Spears een eigen collectie van slipjes, beha's en nachtkledij. Op Instagram gaf de Amerikaanse popprinses vandaag alvast een voorproefje met een wel erg sexy foto van zichzelf in een van haar creaties. http://www.hln.be/hln/nl/1309/Britney-Spears/article/detail/1956253/2014/07/23/Britney-geeft-voorsmaakje-van-eigen-lingerielijn.dhtml bron HLN.be

Lees meer

Artikel: Mijn verhaal. Door Quinnie. Deel 31: de...

Je kan deze pagina zien op http://vrouwenpower.nl/content/958-Mijn-verhaal-Door-Quinnie-Deel-31-de-schijn-ophouden?

Lees meer

Artikel: Recept van de dag

Je kan deze pagina zien op http://vrouwenpower.nl/content/960-Recept-van-de-dag?

Lees meer

Zomaar een geluksmomentje

Het is 8 uur in de ochtend als ik met de hond uitga. Het is grote vakantie dus de scholen zijn dicht: het is stil in de wijk. Ondanks dat het een drukke wijk is, waan in me even alleen op het smalle fietspad wat de wijk doorsnijdt. Het is nog vroeg en fris buiten, ik ruik de aarde, zie de zon door de blaadjes van de bomen schijnen. Dan komt er een jonge vrouw op de fiets me tegemoet rijden.Ze...

Lees meer

Logo tegen opwarmen Franse prak

Alle Franse restaurants, cateringbedrijven, fastfoodrestaurants en eetstalletjes op straat moeten kleur bekennen. Als ze kunnen aantonen dat ze alle gerechten zelf maken met verse ingrediënten mogen ze het nieuwe logo van Fait Maison op de ruit plakken (een pan met een 'beschermend' dakje als deksel). Zo niet, dan weet de klant dat hij een opgewarmde magnetron-prak voorgeschoteld kan...

Lees meer

Robot kan Angry Birds leren spelen

Het Georgia Institute of Technology heeft een robot ontworpen die kan leren om Angry Birds te spelen. Volgens de universiteit is de robot vooral ontworpen om kinderen met motorische problemen te helpen. In een video wordt uitgelegd hoe dit precies in zijn werk gaat. http://www.nutech.nl/games/3825190/robot-kan-angry-birds-leren-spelen.html bron :...

Lees meer
Content Slider provided by vBSlider v3.0.1 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
+ Nieuwe reactie
Resultaten 1 tot 6 van 6

Topic: Jochem Myjer geopereerd aan tumor

 1. #1

  Standaard Jochem Myjer geopereerd aan tumor

  AMSTERDAM - Het gaat niet goed met Jochem Myjer. De caberatier is geopereerd aan een tumor in zijn ruggenmerg.  Deze zomer kreeg de 34-jarige cabaretier last van nekklachten. Bij onderzoek is de tumor in zijn ruggenmerg geconstateerd. Myjer heeft gister een zware en risicovolle operatie ondergaan, uitgevoerd door het chirurgisch team van Prof. Dr. W.C. Peul in het LUMC.
  Het team is “tevreden over het verloop van de operatie”, maar niet nader beschikbaar voor commentaar. Over drie weken wordt uit onderzoek duidelijk om wat voor tumor het precies gaat en welke verdere behandeling er zo nodig nog volgt.
  Myjer treedt in ieder geval tot 1 januari 2012 niet op. De voorstellingen van zijn nieuwe theaterprogramma 'Even Geduld Aub!' zijn voor het aankomende theaterseizoen geannuleerd tot in ieder geval 1 januari 2012.
  De theaters nemen contact op met de mensen die inmiddels een kaartje gekocht hebben voor één van de voorstellingen. Bij drie theaters waar Myjer de komende maanden op zou treden, moest de verkoop nog starten. Alle overige voorstellingen zijn uitverkocht.  www.telegraaf.nl
  Laatst gewijzigd door Kimberley; 19-12-11 om 11:53.
  gaat het niet zo als het moet. dan moet het maar zo als het gaat<br /><br />Al vaar je in de goede richting,<br />toch moet je regelmatig bijsturen.

 2. #2

  Standaard Re: Jochem Myjer geopereerd aan tumor

  Echt heel erg, en hoop dat het allemaal goed komt. Maar ik ben ervan overtuigd dat als het straks goed is en hij staat weer op het podium, hij zeker een grap gaat maken over de naam van zijn show "even geduld aub"


  BETERSCHAP JOCHEM.
  stupid is who stupid does

 3. #3

  Standaard Re: Jochem Myjer geopereerd aan tumor

  BN'ers steunen Jochem Myjer
  AMSTERDAM - Veel bekende Nederlanders hebben geschokt gereageerd op het nieuws rondom de gezondheidproblemen van Jochem Myjer. Veel van hen uiten via Twitter hun medeleven.  Gister werd bekend dat Jochem een zware en risicovolle operatie heeft ondergaan aan een tumor in zijn ruggenmerg.
  Thomas Acda laat weten een beetje te zitten staren naar zijn telefoon tot er nieuws komt van/over Jochem.
  Nico Dijkshoorn twitterde vanochtend; ''Jezus, helemaal ontdaan na nieuws over Jochem Myjer... Hoop dat alles goed komt.''
  ''Ik wens goede vriend en stadsgenoot jochem Myjer alle sterkte en beterschap. wat een nieuws... Wordt snel beter Jochem!!, twitterde dj Armin van Buuren gister al.
  Ook presentator Rutger Castricum is geschrokken: ''Godverdomme koude rillingen van nieuws Jochem Meyer. Zet hem op gozer!!!!''
  Via zijn management heeft Jochem laten weten dat alle steun hem erg goed doet. '' VEEL DANK voor alle lieve berichten.'


  www.telegraaf.nl
  gaat het niet zo als het moet. dan moet het maar zo als het gaat<br /><br />Al vaar je in de goede richting,<br />toch moet je regelmatig bijsturen.

 4. #4

  Standaard Re: Jochem Myjer geopereerd aan tumor

  Tumor Jochem Myjer goedaardig

  van onze redactie AMSTERDAM - Goed nieuws voor cabaretier Jochem Myjer. De tumor die hij in zijn ruggenmerg had, blijkt goedaardig te zijn.  Jochem Myjer Foto: Blauw, Ab  Dit heeft zijn management laten weten op zijn website.
  "De variant die nu bij Jochem is vastgesteld, is de minst bedreigende variant. Op basis van een MRI-onderzoek na de operatie lijkt de tumor in zijn geheel te zijn verwijderd, maar helemaal zeker is dat bij dit soort operaties nooit."
  Ook staat op de website te lezen dat Jochems herstel 'naar omstandigheden voorspoedig verloopt'. "Het is een neurologisch zeer ingrijpende operatie geweest. Dat betekent dat Jochem een aanzienlijke tijd nodig zal hebben om te revalideren. De komende maanden moet duidelijk worden of Jochem weer geheel terugkeert naar het fysieke niveau van voor de operatie.”  www.telegraaf.nl
  gaat het niet zo als het moet. dan moet het maar zo als het gaat<br /><br />Al vaar je in de goede richting,<br />toch moet je regelmatig bijsturen.

 5. #5

  Standaard Re: Jochem Myjer geopereerd aan tumor

  Jochem Myjer showt litteken

  AMSTERDAM - FOTO - Jochem Myjer heeft een foto op zijn Twitter geplaatst van de wond die hij heeft overhouden aan zijn operatie.  Jochem Myjer Foto: Blauw, Ab  De cabaretier werd half augustus geopereerd aan een tumor in zijn ruggenmerg. Tot ieders grote opluchting bleek de variant die bij Jochem werd vastgesteld, goedaardig.
  Jochem is zijn gevoel voor humor overduidelijk niet kwijt. "Als iemand nog een opslagruimte zoekt, maak ik m'n ritssluiting even open!" Grapt hij op Twitter.
  Bekijk hier het litteken van Jochem.


  www.telegraaf.nl
  gaat het niet zo als het moet. dan moet het maar zo als het gaat<br /><br />Al vaar je in de goede richting,<br />toch moet je regelmatig bijsturen.

 6. #6

  Standaard Re: Jochem Myjer geopereerd aan tumor

  Jochem heeft een taart gestuurd naar de verpleging van Neurochirurgie. Volgens mij voelt hij zich al stukken beter...

  http://www.flickr.com/photos/jochemm...n/photostream/

+ Nieuwe reactie

Bladwijzers

Forumrechten

 • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
 • Je mag reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag je berichten niet wijzigen
 •