Borstverkleining

Hi All, Ik ben nieuw hier en twijfel al jaren over een borstverkleining. Het is bij mij eerder emotioneel dan fysiek van aard waardoor ik het nooit aangedurfd heb. Ben ook bang dat ik het niet vergoed krijg. Ik vind mijn borsten gewoon niet in verhouding met de rest van mijn lichaam waardoor ik dik lijk en dat maakt me onzeker. Ook met kleding is het echt een ramp! Ik vroeg me af of iemand...

Lees meer

wat doe jij met koningsdag ??

Vroeger was het makkelijk: rommelmarkten af, kermis, en dan was de dag al weer bijna om. Ik mis tegenwoordig wel dat feest gevoel, dat ik had toen de kids nog klein waren Hoe zit dta met jullie?

Lees meer

Tous les mêmes: de haat tegen de hipster

met regelmaat verwijs ik hier naar artikelen uit de correspondent. vandaag staat er een geestig geschreven tot nadenken stemmend artikel in over de hipster! lees en vertel me wat je denkt ! Afgelopen zaterdag bevond ik me opeens in een horde verkopende hipsters en ergerde ik me kapot. Maar waarom? De vriendelijke hipster doet geen vlieg kwaad, en zijn baard ruikt nog fris ook. Een...

Lees meer

Keuze stress

Een tijdje terug had ik me opgegeven als bloeddonor. Ik werd daarop aangesproken, en als ik de mensheid kan redden, dan zal ik het niet laten. Dus ik gaf me op, ook al word ik lichtelijk onpasselijk van naalden die in aderen ( mijn aderen) worden geprikt. Maar goed, je wordt niet zomaar een held. Vorige week werd ik gebeld: ze...

Lees meer

Vrouw mept overvaller met plantenbak

In Den Haag heeft een 69-jarige vrouw een man met een plantenbak geslagen toen hij haar probeerde te beroven. Ook heeft ze hem met een beeldje geslagen. De verdachte vluchtte na de rake klappen op de fiets weg. http://www.spitsnieuws.nl/archives/binnenland/2014/04/vrouw-mept-overvaller-met-plantenbak bron spitsnieuws.nl

Lees meer

Investeerders geven vrouwen geen geld

Investeerders hebben in de eerste paar maanden van dit jaar bijna geen geld geïnvesteerd in participaties waarbij vrouwen betrokken zijn. Dat meldt het Financieele Dagblad vandaag in de krant. Het gaat hierbij om investeringen tot vijf miljoen euro. http://www.telegraaf.nl/vrouw/actueel/22541295/__Investeerders_geven_vrouwen_geen_geld__.html bron Telegraaf

Lees meer
Content Slider provided by vBSlider v3.0.1 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
+ Nieuwe reactie
1 van 2 12 LaatsteLaatste
Resultaten 1 tot 15 van 21

Topic: Beslag op inboedel..

 1. #1

  Standaard Beslag op inboedel..

  Ik heb een aankondiging gekregen dat er morgen een beslag op mijn inboedel word gedaan..de schuldeiser kon niet wachten op een bevestiging van mijn bewindvoerder..Heb meerdere malen geprobeert om een regeling te krijgen,maar ze willen best een groot bedrag per maand wat ik echt niet kan missen.Nu willen ze dus beslag gaan leggen op mijn inboedel,het is de bedoeling dat morgen de verkoop begint.Ik begrijp er nix van,want er is nog geen deurwaarder bij me binnen geweest om te kijken wat ik heb.Ben erg radeloos en weet niet wat me te wachten staat..loop steeds maar te huilen en zie er uit als een zombie..heeft iemand dit ook meegemaakt of of weet iemand hier meer vanaf en kan kan mij wat informatie geven?Wat voor rechten heb ik nog,en wat kunnen ze me wel of niet maken...ik woon samen met met mijn 5 kinderen in de leeftijd van 2 tot 14 jaar..mogen ze hun spulletjes ook meenemen?En ik heb bar weinig in mijn huisje staan,het enigste met veel waarde is misschien de wasmachine,mogen ze die ook zomaar meenemen?
  Hoor graag spoedig reactie's van jullie.
  Darling..

 2. #2

  Standaard Re: Beslag op inboedel..


  Hoe heb je het in hemelsnaam uberhaupt zo ver laten komen?

 3. #3

  Standaard Re: Beslag op inboedel..


  wat een vervelende situatie.

  heb hier niet echt verstand van,mischien kun je hier : http://www.juridischloket.nl/Pages/default.aspx gratis advies inwinnen ?

  sterkte ermee

 4. #4

  Standaard Re: Beslag op inboedel..


  Heb er geen ervaringen mee. Hoe het zover heeft kunnen komen doet er op dit moment niet toe lijkt me. Het is momenteel zo. Ik hoop dat je het met hulp van hulpverleners of iets dergelijks op kan lossen en ook plannen kan maken voor de toekomst want dit komt waarschijnlijk niet uit het niets en is iets wat al langer speelt? Succes in ieder geval.
  trotse mama van Juul (24-03-2004) & Mijntje (06-02-2006)

 5. #5

  Standaard Re: Beslag op inboedel..

  Ik zou in ieder geval eens even heel snel met je bewindvoerder bellen. Misschien kan hij/zij nog iets betekenen.
  Mama van Stefan (14 juni 2004) en Thomas (14 januari 2009)

 6. #6

  Standaard Re: Beslag op inboedel..

  Als er beslag wordt gelegd op je inboedel, moet de deurwaarder dit via de rechter eerst aanvragen.
  Heb je hierover geen rechtbankstukken gekregen?

  Dan, als er beslag wordt gelegd op je inboedel dat betekent dat dat de deurwaarder een inventarisatie maakt van je inboedel, de spullen blijven in de regel staan.

  Maar je schrijft dat je een bewindvoerder hebt, zit je officieel in de schuldsanering? Want in dat geval zal de deurwaarder toch eerst contact op moeten nemen met de bewindvoerder en kan mijns inziens niet buiten de bewindvoerder om beslag worden gelegd.

  Ik zou als de wiedeweerga je bewindvoerder bellen

 7. #7

  Standaard Re: Beslag op inboedel..

  Darling ze mogen niks mee nemen wat je nodig hebt,bedden en alles blijf gewoon staan , het gaat om waardevolle spullen !

  en idd als de sodemieter je BW bellen

 8. #8

  Standaard Re: Beslag op inboedel..


  Ik zou als de wiederweerga je spullen ergens anders onderbrengen, maar zoals al eerder gezegd, ze komen eerst inventariseren.

 9. #9

  Standaard Re: Beslag op inboedel..

  Citeer Oorspronkelijk geplaatst door Lunatic

  Hoe heb je het in hemelsnaam uberhaupt zo ver laten komen?
  Zinloze opmerking sorry maar dat vind ik er echt van.
  Het is zover gekomen dus deal with it.

  Voor de TO adviseer ik ook zsm contact opnemen met bewindvoerder!!!!
  [font=Pristina][size=14pt]Maybe the past is like an anchor holding us back. <br />Maybe, you have to let go of who you were to become who you will be.[/size]

 10. #10

  Standaard Re: Beslag op inboedel..

  Is de bewindvoering al officieel rond? Zo ja; dan kan je deurwaarders daar altijd naar terug verwijzen. Sterker nog; dat moet je doen.

  En de basisdingen mogen ze niet meenemen hoor; wasmachines niet, koelkast niet. Droger weer wel... Alle luxe-spullen kunnen ze meenemen in principe. Maar vaak zijn die brieven dreigbrieven hoor. Hoe vaak ik al wel niet als (als hulpverleenster) hebben zitten wachten in een huis voor een openbare verkoop... De deurwaarders kwamen vaak zelf niet eens! En als ze al kwamen, dan kwam er geen volk op af....

 11. #11

  Standaard Re: Beslag op inboedel..

  Citeer Oorspronkelijk geplaatst door miss-m ®
  Zinloze opmerking sorry maar dat vind ik er echt van.


  Waarom? Kan je me dat misschien even uitleggen?

  Ik ben erg benieuwd hoe ze in deze situatie terecht is gekomen. Ze heeft een brief gekregen dat morgen beslag wordt gelegd op haar spullen. Ze heeft een bewindvoerder . Een schuldeiser die niet kan wachten op haar bewindvoerder (alsof een schuldeiser niet weet dat een inboedel vaak niks opbrengt ) Schuldeisers wachten echt wel tot ze een berichtje hebben gekregen. Ze heeft 5 kinderen waar ze voor moet zorgen.

  Ze heeft tijd om hier info te vragen dus heeft ze ook vast tijd om het een beetje uit te leggen.


 12. #12

  Standaard Re: Beslag op inboedel..

  Vraag dat dan ook zo; Joh ik ben benieuwd hoe je in deze situatie terecht bent gekomen.... en ook zonder de smiley

  Dat klinkt al 10.000 keer vriendelijker dan je eerste post.  [font=Pristina][size=14pt]Maybe the past is like an anchor holding us back. <br />Maybe, you have to let go of who you were to become who you will be.[/size]

 13. #13

  Standaard Re: Beslag op inboedel..

  de schuldeiser kon niet wachten op een bevestiging van mijn bewindvoerder

  Als je een bewindvoerder hebt zou ik hem heeeeel snel gaan bellen. Want dan heeft jouw bewindvoerder jou niet op de hoogte gebracht van wat komen gaat...Ik neem nml aan dat al je post bij je bewindvoerder komt?


 14. #14

  Standaard Re: Beslag op inboedel..

  Citeer Oorspronkelijk geplaatst door miss-m ®
  Vraag dat dan ook zo; Joh ik ben benieuwd hoe je in deze situatie terecht bent gekomen.... en ook zonder de smiley

  Dat klinkt al 10.000 keer vriendelijker dan je eerste post.  Je kunt zelf ook vragen: goh, hoe bedoel je je post, leg eens uit?
  Klinkt al 10.000 keer vriendelijker dan je "zinloze opmerking"

  on-topic:

  Heel gauw je bewindvoerder bellen!

 15. #15

  Standaard Re: Beslag op inboedel..

  Arme kindjes
  Oh oh, gedonder in het vooronder

+ Nieuwe reactie
1 van 2 12 LaatsteLaatste

Bladwijzers

Forumrechten

 • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
 • Je mag reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag je berichten niet wijzigen
 •