geluksmomentje 5

Bij mijn zusje komt kleinkindje nr 2. Met de familiewieg ( die om de een of andere reden in onze garage stond) achter in de auto rijden we in richting mijn zus. Bij Leiderdorp rijden we langs de onlnags verplaatste en weer opgebouwde pannenkoekenboerderij. "Weet je", zeg ik tegen manlief "er zijn dingen die ik niet zo erg vind". Hij begint te grijnzen. "Dat we niet meer naar de...

Lees meer

25 meest bizarre sporten ter wereld

ik heb bij een paar zitten griezelen, maar verder heb ik me tranen gelachen http://www.big.nl/fun/25-meest-bizarre-sporten-ter-wereld bron Big.nl

Lees meer

Hoe laat jij scheten (test)

Als je denk alle maffe testen te hebben gehad zijn er toch altijd nog een paar testen die ver boven de kanslozen testen uit steken :laugh::laugh::laugh::laugh::laugh: Ja wel er is ook een scheten test :laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh: http://www.alle-tests.nl/quiz30/quiz/1382534954/Scheten

Lees meer

Probleem met een deurslot

Ik zal proberen het zo helder mogelijk uit te leggen. Het slot van mijn buitendeur klemt maar zelf heb ik er nooit hinder van onder vonden dus ook nooit bij stil gestaan dat het voor andere wel een probleem zou zijn om die deur open te maken. Tot mijn vader vanmiddag niet eens met 1 hand mijn buitendeur open kreeg. Ineens drong het tot mij door dat ook mijn katten oppas zeker weten die deur niet...

Lees meer

de waltons

voor catgirl

Lees meer

Artikel: Recept van de dag

Je kan deze pagina zien op http://vrouwenpower.nl/content/1013-Recept-van-de-dag

Lees meer
Content Slider provided by vBSlider v3.0.1 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.

Reglement
Algemene forum regels
Welkom op vrouwenpower, leuk dat je ons gevonden hebt en we wensen je net zo veel plezier als wij hebben. Echter: er zijn wat spelregels
Wees je ervan bewust dat het geven van een reactie op een post niet vrijblijvend is.
Naast regels en wetten, waar iedereen zich aan te houden heeft, hebben wij natuurlijk ook onze eigen normen over wat wel en niet toelaatbaar vinden.

Door lid te worden van het forum, ga je akkoord met onze forum regels.

Belangrijk : wij hanteren een leeftijdsgrens van 18 jaar!

Wij verwijderen geen accounts, we bieden wel de mogelijkheid een account te anonimiseren.
Hiertoe kun je een verzoek indienen bij de eigenaar van Vrouwenpower

Forumregels:
1. Geen racisme, anti-semitisme en andere haatdragende uitingen en/of bedreigingen.
Eigenlijk spreekt dit vanzelf
2. Posten met de bedoeling een discussie een bepaalde kant op te sturen, oftewel 'trollen' wordt niet geaccepteerd, en hetzelfde geld voor flammen ( iemand uit de tent proberen te lokken)
3. Alle postings die als doel hebben dit forum te raken, beschadigen, in discrediet te brengen zijn niet toegestaan. Ben je het niet met ons forum eens, dan heten wij je niet welkom op dit forum, blijf weg en post maar ergens anders.
4. Geen links naar illegale zaken als warez, mp3's, simlocks e.d. Geen reclame of reclame links.Geen herhaalde (commerciŽle) postings of sluikreclame.
5 Schuttingtaal, sexueel getinte opmerkingen en andere onzin hoeven we niet op het forum.
6 Informatie over anderen posten is niet toegestaan en ook spreek je nooit namens ďanderenĒ
Het bedreiging van forumleden is absoluut verboden
7. Gebruik het forum niet om gevechten met instanties of bedrijven uit te vechten, daar zijn wij niet voor
8 We bewaren je IP en mail adres.
9. Indien nodig verlenen we onze medewerking bij een justitieel onderzoek.
10. Vind je het forum niet boeiend, leuk, niet druk, saai, onprofessioneel, whatever... blijf lekker weg en ga vooral niet posten. Het forum is niet voor jou, want het forum is namelijk alleen voor mensen die het wel leuk vinden om te posten.

Kortom : gedraag je normaal en beschaafd en neem de volle verantwoordelijkheid voor jouw posts

Oh ja, beroepen op de regels heeft geen zin. Het moderatie team is erg eigenwijs :-)

Sancties

bij het overtreden van een van de bovenstaande regels,of bij wangedrag dat we nog niet beschreven hebben, worden de volgende sancties gehanteerd
1e overtreding : ban van 24 uur
2e overtreding : ban van 2x 24 uur
3e overtreding : ban van 3 x 24 uur
4e overtreding : ban van 4 x 24 uur
5e overtreding : ban van 5 x 24 uur
6e overtreding : permanente ban

De sanctie verjaard na 3 maanden. ( dus heb je een keer een ban en dan 3 maanden niet , dan begin je met een schone lei)
Een ban kan zonder waarschuwing vooraf worden opgelegd

Let op: het openbaar bediscusieren van een sanctie wordt gevolgd door een ban!Groepen:
Er bestaat op Vp de mogelijkheid besloten groepen te openen.
1 Wil je een groep openen dan heb je daar toestemming voor nodig van een Admin. Feitelijk is de Admin dan degene die de groep opent. De Admin is ook de enige met de rechten om een groep weer te sluiten.
2 Alle nieuwe groepen krijgen een moderator toegewezen, die bij problemen kan bijspringen en die kan steekproefsgewijs kan controleren of het reglement wordt nageleefd. De moderator is nooit een groepslid De groepsbeheerder blijft verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de groep.
3 groepen waar een half jaar niet meer in gepost is , worden door de admin gesloten
Bij het overteden van bovenstaande regels loop je risico op een ban van deze site.