Bekijk RSS Feed

Recente blogposts

 1. geluksmomentje 7

  Naam:   brussel.jpg
Bekeken: 40
Groote:  58,3 KB

  Vraag me niet waarom, maar manlief en ik zijn nog nooit in al de 25 jaar dat we samen zijn, in Brussel geweest.
  Daar is nu een eind aangekomen: maandag om kwart voor tien reden we de straat uit en om een uur zaten we in Brussel in de Korte Beenhouwersstraat achter een echte Belgische kaaskroket. Wanneer we de lunch achter de kiezen hebben, gaan we doen wat we graag doen in een ons onbekende stad: we gaan een heel eind lopen.
  Op onze zwerftocht ...

  Bijgewerkt 16-12-14 om 20:20 door felice

  Categorie
  Niet-gecategoriseerd
 2. Een "pleegmoeder" gezocht

  Na lang te hebben nagedacht heb ik vandaag besloten een contact-advertentie te plaatsen.

  Het valt mij op dat er genoeg contact-advertenties bestaan voor vrouwen die mannen zoeken en andersom of vrouwen die vrouwen zoeken en mannen due mannen zoeken.
  Voor het co-ouderschap kwam ik ook genoeg advertenties tegen, maar zelf ben ik op zoek naar een lieve mvrouw die de rol van mijn moeder op zich zou willen nemen. Ik zal hieronder de redenen hiervoor aangeven:

  Ik ben zelf ...

  Bijgewerkt 11-12-14 om 10:42 door admin

  Categorie
  Niet-gecategoriseerd
 3. mode

  Wonend in de binnenstad loop ik s'avonds wel eens met mijn hondjes door de winkelstraten heen.
  Zo ook laatst. Ik liep een beetje te windowshoppen en kwam er achter dat de mode van nu helemaal
  niet duur hoeft te zijn.
  Kritisch bekeek ik 1 van de poppen die uitgestald stond in de vitrine...de mode van nu...
  Wat een eyeopener...
  Die schoenen, broek, soort truitje, het jasje wat eroverheen hing en daar weer over het dikke lange vest....
  ik heb dat allemaal in de ...
 4. Desperated...

  Voor dat ik begin wil ik me verontschuldigen voor deze lange Bijbeltekst.

  Mijn vriend en ik zijn in februari 3 jaar samen,maar ik vraag me af of we die 3 jaar wel gaan halen. Het zit namelijk zo.
  Zijn moeder is heel erg ziek (mentaal/psychisch) en doet met momenten dus rare dingen. Ooit heeft ze bijvoorbeeld poep en dode ratten in de brievenbus van haar ex-man en buurvrouw gestopt. Mijn moeder is hier dus achter gekomen en aangezien ze ook wist dat mijn vriend en ik toekomstplannen ...
 5. Surprise

  Sinds de goedheiligman weer aan is komen varen in ons koude kikkerlandje, praat mini-me over een feestje dat gehouden zal worden bij een klasgenootje thuis.
  Met de meiden uit de klas hebben ze besloten een ouderwets sinterklaasfeest te vieren, inclusief surprises en gedichten.
  Vorige week liet mijn dochter weten welk meisje ze had getrokken, met de lootjes en waar dat meisje van houdt.
  Of ik even een gedicht in elkaar wilde zetten "want jij kan dat zo goed"... zei ...
 6. Schoolperikelen

  Gisteren een gesprek op school gehad over dochterlief (14jr) en haar resultaten op het eerste rapport...Of ik de cijfers al bekeken had op de site..."Ja, dat heb ik"..... Of ik tevreden was? ... (uhh, 6 tekorten...wat denkt u zelf?)..."nee, dat was ik niet"...
  Of ik er boos om was geworden..."nee? maar wel een gesprekje gehad met mijn dochter dat als ze zo doorgaat dat ze volgend jaar niet gaat redden naar de derde te gaan en ze in de klas komt met pukkeltjes van een ...
 7. Ben ik echt blind?

  Goedemiddag Dames,

  Ik wil jullie iets neerleggen want ben ik nu zo blind van verlieftheid of zie ik spoken


  Ik heb al heel lang kennis aan een man nooit over gevoelens gepraat van elkaar.Maar sinds kort heeft die aan gegeven dat die me erg leuk vindt en ik kan dat niet ontkennen ja ik vind em ook leuk en als ik aan hem denk slaat me hart een overslag.
  Maar als ik vraag kom je een bakkie koffie doen dan heeft die altijd wel wat.Stel ik voor om naar hem tegaan
  ...
 8. een herdenkingsdienst

  ik kan niet zeggen dat ik er persoonlijk bij betrokken was: de broer van mijn zwager, diens vrouw en zoon zijn omgekomen bij de vlucht MH17.

  Hun 21 jarige dochter bleef achter. Uit respect en medeleven met met mijn zwager en schoonzus, woonden wij de dienst bij.  Bij binnenkomst in de zaal staan er 3 kisten, met een krans witte bloemen en een witte ballon er boven.
  Er draaien foto's.Die foto's zijn wel het allerergste. Moment opnamen van levens: pa ...

  Bijgewerkt 08-12-14 om 09:50 door admin

  Categorie
  Niet-gecategoriseerd
 9. betoog voor mijn opdracht NL

  Een niet standaard blog van mij.
  Voor school voor het vak Nederlands moet ik een betoog voeren. Dit is het examen spreken. Deze heb ik met ander halve week en mijn betoog is nu 4x afgekeurd!
  Het betoog moet ik ondersteunen met 2 argumenten. En moet ik dus houden voor 3 leraren. Ik heb als ondersteuning een powerpoint gemaakt. Het geheel mag maximaal 8 en minimaal 5 minuten duren.
  Op advies van Felice plaats ik hem nu hier wie kan mij helpen?

  BETOOG NL
  ...
 10. Tijd van gaan is gekomen!

  Eindelijk is h?t moment aangebroken. Zittend in onze volledig afgeladen auto, inclusief bepakte skibox en in beslag genomen beenruimte, is het tijd om Nederland achter ons te laten.

  Precies twee weken geleden werden we op Schiphol verwelkomt door onze familie en vanaf dat moment begon tevens ons afscheidstournee. Omdat we sterk het vermoeden hadden dat er een afscheidsfeest zou worden georganiseerd, besloten we dat we toch echt prioriteiten moesten gaan stellen. Er moest tenslotte ook ...

  Bijgewerkt 21-10-14 om 17:01 door felice

  Categorie
  Niet-gecategoriseerd
1 van 23 12311 ... LaatsteLaatste