Vrouwenpower - Powered by vBulletin
 • Werkend Nederland

  Na een lange dag op het werk gaat werkend Nederland naar huis..met blikken van vermoeidheid, opluchting maar ook voldoening. Het zit er weer op, hoor ik ze zeggen. Na soms bloed, zweet en tranen is er weer brood op de plank. De kroost kan worden gevoed, zodra het salaris binnen is, kunnen de rekeningen weer worden betaald, de schulden worden afgelost, vrouwlief kan weer gaan shoppen, manlief voegt nog een collectersitem toe aan zijn jarenlange muntenverzameling en het beetje dat overblijft gaat naar de gezamenlijke spaarrekening voor als de kinderen gaan studeren.

  Werkend Nederland ter land, ter zee, ter lucht?functionerend in een burgerlijke kantoorbaan, verantwoordelijken voor de zeevracht, zowel de publieke- als de private sector en daarbij alle vrije beroepen reizend van lijfarts tot advocaat geliefd of gehaat, per auto, bus, metro, tram, vliegtuig of trein. Stuk voor stuk van mij mogen ze er zijn.

  Werkend Nederland maakt zich druk over politiek, financi?n en sport maar ook liefde, seks en relaties staan op het menu op de terugweg naar huis. De files zijn de grootste ergernis op de route die zichzelf naar onze thuisbasis navigeert, ook een reden voor de vele treinreizigers en fietsers waar ons geliefde kikkerlandje zo bekend om staat.

  ?Wat zullen we eten vandaag??, is dan al snel de meest gestelde vraag. Leftovers (zelfde als gister), uit eten, (thuis) bestellen of toch maar uitgebreid kokkerellen?


  Reacties Plaats reactie

  Klik hier om in te loggen

 • Vind je ons leuk? Laat het weten!

 • Nu op het forum

  female1

  Re: Afkicken van antidepresiva

  Vind zelf dat je wel heel snel bent afgekickt. Meestal raden ze aan het in een langzaam
  tempo te doen. Kans met zo snel is dat er een grote kans

  female1 28-03-15, 19:32 Ga naar het laatste bericht
  catgirl

  Re: Afkicken van antidepresiva

  Nee sorry geen ervaring mee.

  Maar als je zoveel last heb van afkickverschijnselen waar zoek je dan geen contact met je huisarts hier in?

  catgirl 28-03-15, 19:10 Ga naar het laatste bericht
  catgirl

  Re: Op zoek naar een baan?

  Het is niet de teamleidster die mij hier op aan heeft gesproken over dat ik pas na 4 uur pauze mag nemen, Het was iemand die als evv`er daar werk en

  catgirl 28-03-15, 19:05 Ga naar het laatste bericht
  mops

  Afkicken van antidepresiva

  Hallo allemaal
  Ik ben op het moment aan het afkicken van citalopram in 1week gestopt van 20mg naar niks
  en dat is geen pretje
  zijn er

  mops 28-03-15, 18:58 Ga naar het laatste bericht
 • Nieuwste blogs

  Robby

  Onze relatie verbeteren, kijken we genoeg naar onszelf?

  We zijn de eerste om te klagen als onze relatie niet gaat hoe we het aanvankelijk dachten, doch zijn er weinigen die hiermee aan de slag gaan. Relatieproblemen komen in elke relatie voor. Hoeveel...

  26-03-15 18:54