De sojamaffia.Deel 2 door Irene de Vreede

Het liefst zou ik zien dat een product als soja in zijn geheel zou worden verboden, maar dat komt omdat er zoveel negatieve connotaties aan het product kleven. Ik zou al blij zijn als het massale oneigenlijke gebruik wordt teruggedrongen. Het gebruik...

Lees meer

Recept van de dag

Wat eten we vandaag ? Hamburgers, sneltrein-aardappeltjes en geroosterde groenten Kost in tijd 40...

Lees meer

Recept van de dag

Wat eten we vandaag ? Spaghetti bolognese met rode wijn Kost in tijd 15 minuten + halve dag marineren Wat heb je...

Lees meer

Erotisch tuinieren. DoorJac Nijskens van De...

Zin of juist geen zin. De liefde bedrijven naast een drukke baan met kinderen komt niet altijd gelegen. Dan wil de een en de ander niet. En morgen is het andersom. Dat kan moordend in een huwelijk zijn. Het is een eeuwenoud probleem. In de...

Lees meer

Recept van de dag

Wat eten we vandaag ? Aardappel-paddenstoelengratin Kost in tijd 60 minuten Wat heb je...

Lees meer
Content Slider provided by vBSlider v3.0.1 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
 • Werkend Nederland

  Na een lange dag op het werk gaat werkend Nederland naar huis..met blikken van vermoeidheid, opluchting maar ook voldoening. Het zit er weer op, hoor ik ze zeggen. Na soms bloed, zweet en tranen is er weer brood op de plank. De kroost kan worden gevoed, zodra het salaris binnen is, kunnen de rekeningen weer worden betaald, de schulden worden afgelost, vrouwlief kan weer gaan shoppen, manlief voegt nog een collectersitem toe aan zijn jarenlange muntenverzameling en het beetje dat overblijft gaat naar de gezamenlijke spaarrekening voor als de kinderen gaan studeren.

  Werkend Nederland ter land, ter zee, ter luchtÖfunctionerend in een burgerlijke kantoorbaan, verantwoordelijken voor de zeevracht, zowel de publieke- als de private sector en daarbij alle vrije beroepen reizend van lijfarts tot advocaat geliefd of gehaat, per auto, bus, metro, tram, vliegtuig of trein. Stuk voor stuk van mij mogen ze er zijn.

  Werkend Nederland maakt zich druk over politiek, financiŽn en sport maar ook liefde, seks en relaties staan op het menu op de terugweg naar huis. De files zijn de grootste ergernis op de route die zichzelf naar onze thuisbasis navigeert, ook een reden voor de vele treinreizigers en fietsers waar ons geliefde kikkerlandje zo bekend om staat.

  ĎWat zullen we eten vandaag?í, is dan al snel de meest gestelde vraag. Leftovers (zelfde als gister), uit eten, (thuis) bestellen of toch maar uitgebreid kokkerellen?


  Reacties Plaats reactie

  Klik hier om in te loggen

 • Vind je ons leuk? Laat het weten!

 • Advertentie