Recept van de dag

Wat eten we vandaag ? tagliatelle met pesto en zalm Kost in tijd 20 minuten Wat heb je...

Lees meer

MICHAEL KORS CASUAL CHIC EN TIJDLOZE ELEGANTIE....

We zien er menig vrouw mee paraderen over straat, stiekem doen we er allemaal een moord voor en allemaal weten we dat deze It-bag onze outfit compleet maakt: de Michael Kors Shopper Bag. Het is de Shopper Bag die iedere outfit de finishing touch geeft die het verdient,...

Lees meer

10 dingen die mensen met zelfvertrouwen nooit...

1. Ze geloven nooit zomaar wat ze op internet lezen En wat ze ergens anders...

Lees meer

Recept van de dag

Wat eten we vandaag ? Meatloaf Kost in tijd 60-120 minuten Wat heb je nodig? 4 el ketchup 2 el bruine suiker 2 el azijn 2 el...

Lees meer

Recept van de dag

Wat eten we vandaag ? Babi Ketjap Kost in tijd 20 minuten Wat heb je nodig? 500 gram hamlappen, 5 sjalotten, 2...

Lees meer
Content Slider provided by vBSlider v3.0.1 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
 • Werkend Nederland

  Na een lange dag op het werk gaat werkend Nederland naar huis..met blikken van vermoeidheid, opluchting maar ook voldoening. Het zit er weer op, hoor ik ze zeggen. Na soms bloed, zweet en tranen is er weer brood op de plank. De kroost kan worden gevoed, zodra het salaris binnen is, kunnen de rekeningen weer worden betaald, de schulden worden afgelost, vrouwlief kan weer gaan shoppen, manlief voegt nog een collectersitem toe aan zijn jarenlange muntenverzameling en het beetje dat overblijft gaat naar de gezamenlijke spaarrekening voor als de kinderen gaan studeren.

  Werkend Nederland ter land, ter zee, ter luchtÖfunctionerend in een burgerlijke kantoorbaan, verantwoordelijken voor de zeevracht, zowel de publieke- als de private sector en daarbij alle vrije beroepen reizend van lijfarts tot advocaat geliefd of gehaat, per auto, bus, metro, tram, vliegtuig of trein. Stuk voor stuk van mij mogen ze er zijn.

  Werkend Nederland maakt zich druk over politiek, financiŽn en sport maar ook liefde, seks en relaties staan op het menu op de terugweg naar huis. De files zijn de grootste ergernis op de route die zichzelf naar onze thuisbasis navigeert, ook een reden voor de vele treinreizigers en fietsers waar ons geliefde kikkerlandje zo bekend om staat.

  ĎWat zullen we eten vandaag?í, is dan al snel de meest gestelde vraag. Leftovers (zelfde als gister), uit eten, (thuis) bestellen of toch maar uitgebreid kokkerellen?


  Reacties Plaats reactie

  Klik hier om in te loggen

 • Vind je ons leuk? Laat het weten!

 • Advertentie