Vrouwenpower - Powered by vBulletin
 • Werkend Nederland

  Na een lange dag op het werk gaat werkend Nederland naar huis..met blikken van vermoeidheid, opluchting maar ook voldoening. Het zit er weer op, hoor ik ze zeggen. Na soms bloed, zweet en tranen is er weer brood op de plank. De kroost kan worden gevoed, zodra het salaris binnen is, kunnen de rekeningen weer worden betaald, de schulden worden afgelost, vrouwlief kan weer gaan shoppen, manlief voegt nog een collectersitem toe aan zijn jarenlange muntenverzameling en het beetje dat overblijft gaat naar de gezamenlijke spaarrekening voor als de kinderen gaan studeren.

  Werkend Nederland ter land, ter zee, ter lucht?functionerend in een burgerlijke kantoorbaan, verantwoordelijken voor de zeevracht, zowel de publieke- als de private sector en daarbij alle vrije beroepen reizend van lijfarts tot advocaat geliefd of gehaat, per auto, bus, metro, tram, vliegtuig of trein. Stuk voor stuk van mij mogen ze er zijn.

  Werkend Nederland maakt zich druk over politiek, financi?n en sport maar ook liefde, seks en relaties staan op het menu op de terugweg naar huis. De files zijn de grootste ergernis op de route die zichzelf naar onze thuisbasis navigeert, ook een reden voor de vele treinreizigers en fietsers waar ons geliefde kikkerlandje zo bekend om staat.

  ?Wat zullen we eten vandaag??, is dan al snel de meest gestelde vraag. Leftovers (zelfde als gister), uit eten, (thuis) bestellen of toch maar uitgebreid kokkerellen?


  Reacties Plaats reactie

  Klik hier om in te loggen

 • Vind je ons leuk? Laat het weten!

 • Advertentie

 • Nu op het forum

  female1

  Re: stil zijn op 4 mei?

  Wij doen hier ook altijd aan mee.

  female1 18-04-15, 18:37 Ga naar het laatste bericht
  Puk

  Re: Waar denk je nu aan - deel 6!

  Heb nog hoop op tea trea olie en soda.....

  Puk 18-04-15, 18:22 Ga naar het laatste bericht
  Puk

  Re: Ik heb vandaag gelachen om....

  Een reactie

  Puk 18-04-15, 18:21 Ga naar het laatste bericht
  beestje

  Re: Klont vormend grit

  Ik gebruik Sanicat Ultra. Ik ben er al jaren heel tevreden over. Bij mij in huis ruik je echt niks met 3 katten.
  Het kost ongeveer 6,0 euro per

  beestje 18-04-15, 17:54 Ga naar het laatste bericht