Recept van de dag

Wat eten we vandaag ? Bijziende kabeljauw Kost in tijd 45 min. Wat heb je nodig? 4 kabeljauwmoten 1 sjalot 250gr linzen 1 ui,...

Lees meer

Voel jij je veilig thuis? Door Ingrid Verbakel

Twaalf jaar geleden opende een folder van de rijksoverheid onder deze titel mijn ogen. Tot mijn schrik moest ik deze vraag met ‘nee’ beantwoorden. Een tijd later ging ik met mijn kinderen naar een veilige plek waar ik een ander huis en de echtscheiding kon regelen. Mede dankzij steun en hulp...

Lees meer

Recept van de dag

Wat eten we vandaag ? Snelle bami Kost in tijd 20 min. Wat heb je nodig? 500 g magere varkenslappen 100 g shiitake of 250 g champignons 350 g mie nestjes zout 3 el...

Lees meer

De ControleZ maatschappij. Door Felice

Wat is de functie van ControleZ? Juist: alles wissen en met een schone lei opnieuw beginnen. Controle Z, het is een droomfunctie. Of moet ik zeggen: deze functie kan wat de schoentjes van Doortje in de Wizzard of Oz konden: klik je hakken tegen elkaar, denk aan huis: en thuis ben je. ...

Lees meer

Recept van de dag

Wat eten we vandaag ? Parmezaanse kip uit de oven Kost in tijd 30 min + 25 min oventijd Wat heb je nodig? 4 kipfilets 2 blikken a 400 gr tomatenblokjes met basilicum 50 gr panko (japans...

Lees meer
Content Slider provided by vBSlider v3.0.1 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
 • Adverteren op VrouwenPower


  Met meer dan 125.000 unieke bezoekers en meer dan een miljoen pageviews per maand,een ledenbestand van 14.000+ vrouwen en zeer goede Google ranking, is VrouwenPower een van de grootste vrouwenforums van de Benelux.

  Op VrouwenPower zijn er vele mogelijkheden om uw producten of diensten te promoten bij de belangrijkste online shoppers doelgroep: vrouwen tussen 24 en 55 jaar.

  Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden:

  NIEUW: Linkwoorden!!
  Het is op VrouwenPower mogelijk om voor een jaar bepaalde linkwoorden te kopen, bijvoorbeeld "liefde". Iedere keer dat het woord dan voorkomt op VrouwenPower in een artikel of op het forum, wordt er automatisch een link gemaakt naar uw (relevante) website.

  Dit heeft enorme SEO (zoekmachine optimalisatie) voordelen en kan dus een flinke bijdrage leveren aan uw score binnen Google en andere zoekmachines.
  Daarnaast worden er relevante links voor gebruikers in het gedeelte dat het meest bezocht wordt: het forum. Ook bestaande berichten worden aangepast, er verschijnen dus bij de start in één keer vele tientallen tot honderden backlinks vanaf relevante pagina's.

  Aangezien we dit beperkt kunnen toepassen (de site moet wel bruikbaar blijven) kunnen we niet alle aanvragen honoreren en zijn er een paar regels.
  1. Woorden moeten minimaal 6 letters bevatten, tenzij het een merknaam betreft (bijvoorbeeld Hema).
  2. Woorden moeten gerelateerd zijn aan de pagina waar ze naartoe linken. Het woord ladder linken naar een pagina over bromfietsen is dus niet mogelijk (en ook niet zinnig).
  3. Linkwoorden zijn alleen per jaar af te nemen, anders komt het effect voor de zoekmachine optimalisatie niet goed tot zijn recht.  Banners

  De banners op Vrouwenpower worden beheerd door het Google Doubleclick en het Adsense netwerk. Via deze netwerken kunt u banners op onze site plaatsen.

  Indien u speciale wensen heeft of een uitgebreide bannercampagne wilt plaatsen, uw banners exclusief wilt tonen over de hele site of in een specifiek gedeelte, neem dan contact met ons op.

  Advertorials

  Indien u uw product, dienst en/of website onder de aandacht wilt brengen kunt u door op VrouwenPower een advertorial te publiceren.
  Dit heeft de volgende voordelen:
  • De advertorial wordt dan tijdelijk op de homepage zichtbaar en zal verder altijd benaderbaar zijn via het onderwerpen menu en natuurlijk zoekmachines.
  • De pagina (en dus ook eventuele backlinks naar uw site) blijft een jaar of permanent bestaan (wat erg interessant voor SEO, geen NOFOLLOW).
  • Leden kunnen reageren op een advertorial over het artikel of het besproken onderwerp.  Prijsvraag

  Prijsvragen zijn een gewild onderwerp op VrouwenPower; we hebben er zelfs een speciaal forum voor.U kunt een prijsvraag organiseren voor alle VP leden en/of bezoekers.

  Aan onze prijsvragen wordt meestal erg actief deelgenomen, het aantal deelnemingen varieert tussen de 500 en 8.000. (afhankelijk van het onderwerp en de geboden prijs)

  Voor het opzetten van een prijsvraag rekenen we een vast bedrag. Hiervoor wordt dan een prijsvraag pagina opgezet met een apart formulier. Verder wordt er een topic geplaatst en wordt er een vermelding in de nieuwsbrief geplaatst.

  Nieuwsbrief

  De VrouwenPower nieuwsbrief bestaat nog niet zo lang maar heeft nu al meer dan 12.000 ontvangers. Wij bieden u de mogelijkheid een advertentie te tonen in deze nieuwsbrief.
  In een nieuwsbrief wordt niet meer dan een advertentie getoond.

  Overige samenwerking en/of partnerships
  .
  Het platform van VrouwenPower is erg flexibel. Daardoor kunnen wij ook speciale partnerships aangaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanbieden van een kortingscode aan alle VrouwenPower leden (kostenloos!) of speciale aanvraag formulieren.

  Voor prijzen, meer informatie, een passend aanbod of antwoorden op vragen op kunt u contact opnemen met:

  Vrouwenpower
  Tel: 06-81589299
  E-mail: via contactformulier
 • Advertentie